به گزارش پايگاه خبري پيرغار به نقل از تابناک: در اين ماههاي مانده به انتخابات، همه گروهها و جبهههاي سياسي کشور، مستقيم و غيرمستقيم مشغول به بحث و گفتوگو بر سر مسائل مربوط به نامزدهاي احتمالي و بايدها و نبايدهاي راهبردي هستند. در اين ميان، دولت اما به گونهاي ديگر خود را براي تحويل سمت رياست جمهوري به دولت آتي آماده ميکند و تصميماتي ميگيرد که هر يک از آنها موجي از بحث و انتقاد را به دنبال دارد و مجلس و دولت را براي چندمين بار در برابر يکديگر قرار ميدهد.
از اين جمله ميتوان به برکناري وزير بهداشت در عين ناباوري همگان اشاره کرد که از ديد بسياري منتقدان، کارنامهاي بهتر از ديگر وزراي کابينه داشت و حتي نمايندگان را به واکنش واداشت.
براي نمونه، عبدالکريم رجبي، عضو کميسيون اقتصادي گفت: به باور من، صلاح نبود که در اين شرايط، چنين عزلي رخ ميداد. کسي که جانشين منصوب ميشود، به دليل فرصت کمي که تا پايان دولت دهم دارد، نميتواند در اين حوزه کار خاصي انجام دهد و تحولي ايجاد کند. رياست محترم جمهور و هم معاون اول ايشان در سخنان و مصاحبههاي چند روز گذشته خود درباره شايعه برکناري خانم وزير گفته بودند تا هنگامي که دولت دهم به پايان نرسيده است، وزير بهداشت به قوت خود باقي ميماند و اين خلف وعده شد. دکتر رسول خضري، نماينده پيران شهر نيز بر اين باور است برکناري وزير بهداشت، نه تنها دردي را درمان نميکند، بلکه مشکلات را بيشتر هم خواهد کرد.
يکي ديگر از تصميمات عجيب اين مدت، مصوبه جديد دولت مبني بر استخدام ???? نفر در نهاد رياستجمهوري و استخدام چهار هزار نفر در هر استانداري است که دوباره داد نمايندگان ملت را درآورد، تا جايي که منصور حقيقتپور، نماينده اردبيل، نير، نمين، در اين باره ميگويد: اين کار اتفاق خوبي است، ولي هنگامي که شرايط براي حضور يکسان جوانان در اين فرصت فراهم شود؛ يعني اين گونه نباشد که نيروهاي برخي افراد را استخدام کنند. بايد فرصت استخدام براي همه يکسان ايجاد شود و اگر غير از اين باشد، همه ما نمايندگان فرياد خواهيم زد و اجازه تخطي نخواهيم داد.
به تازگي از سوي رئيسجمهور در رسانه ملي وعده داده شد که با اجراي فاز دوم قانون هدفمندي يارانهها، يارانههاي پرداختي به مردم پنج برابر ميشود. اين وعده تهييج کننده و عامه پسند که در شش ماه مانده به انتخابات، موجبات بحث و جدل را فراهم آورد با هر انگيزهاي که انجام گرفته باشد، اين پرسش را از ذهنها ميگذراند، که اين دولت که نميتواند آن را کامل اجرا کند، احتمالا دولت بعدي را با چالشهاي جدي در مورد توانايي يا ناتواني اجراي آن روبهرو خواهد کرد؛ البته شماري از نمايندگان نيز صريحا به آن واکنش نشان دادند.
عبدالکريم رجبي در اين زمينه ميگويد: منبع اين يارانهها و پنج برابر شدن آن کجاست و از کدام منبع قرار است اين اعتبار تأمين شود و تخصيص پيدا کند؟ دومين مسأله اين است که من احساس ميکنم، بيان وعدهاي که عملي نميشود، باعث فشار بر جامعه ميشود و موجبات فشار کاذب و نوسانات کاذب بازار را پديد ميآورد.